Autoriseret Opelværksted i Brøndby

18 marts 2020
Simone B
Autoriseret Opelværksted i Brøndby

Er det blevet tid til service?

Enhver bilejer skal naturligvis sørge for regelmæssig service og tjek til bilen, således at den vedligeholdes og til hver en tid er sikker at køre rundt i. For alle bilejere må det være at foretrække at finde et værksted, der er specialiseret i netop din bil, hvor erfarne mekanikere kan tage kyndig hånd om den. Hvis du ejer en Opel, og bor i eller i nærheden af Brøndby, så læs med her! 

Bilhuset Frederiksen: specialister i din Opel

I Brøndby ligger Bilhuset Frederiksen, der er specialister inden for service af bilmærket Opel. Med 12 værkstedslifte, udstyr af høj kvalitet, de nyeste testapparater og meget erfarent personale er Bilhuset Frederiksen godt rustet til at tage sig godt af din Opel, når det er tid til det regelmæssige tjek og eventuel reparation. Personalet er specialister inden for netop Opelservice, og reparerer årligt i omegnen af 7500 biler af mærket Opel, hvorfor de tilbyder de bedst tænkelige rammer for service af din Opel. På værkstedet lægges stor vægt på at udføre arbejde af høj kvalitet og den bedst tænkelige service på dine præmisser. Derfor foretager de aldrig ekstraarbejde uden din viden og accept, ligesom de sørger for at minimere dine omkostninger på lang sigt ved at forebygge uforudsete reparationer. Herudover giver de dig altid en fast og konkurrencedygtig pris før arbejdet på din bil påbegyndes, så du undgår ubehagelige overraskelser, når du igen skal hente din bil fra service. Desuden tilbyder Bilhuset Frederiksen standardiserede reparationsmetoder med brug af alle specialværktøjer samt faste tider til service. 

Skal din Opel til service hos erfarne specialister, så få en hurtig tid hos Bilhuset Frederiksen. Her er din Opel i kyndige og gode hænder, og du kan trygt køre fra værkstedet, når de har serviceret og repareret din Opel i Brøndby. Se mere her

Flere Nyheder