Der er noget helt galt med den her dør

24 juni 2022
Anders Lundtang Hansen

editorial

Noget er ikke, som det burde være, da du går hen og tager fat i dørhåndtaget til den dør for at åbne den, for den vil ikke åbne, som den plejer.

Og du kan ellers se, at den ikke er låst, så den burde være klar til at åbne, men det sker bare ikke, selvom du begynder at lægge kræfter i for at åbne den.

Det kan være, der er en trækvind, der holder på den, eller at den er gået i baglås på en eller anden måde, selvom man ikke lige kan se det på låsen.

Du overvejer at lægge kræfter i for at åbne døren, men det kan bare blive uheldigt, hvis den lige pludselig giver sig, og du får nærmest sparket døren op, så du vælter, eller du smækker døren op i noget, der går i stykker – eller døren går i stykker.

døre

Der var noget, der holdt på denne dør

Det viser sig så, at det er en menneskelig årsag til, at døren ikke ville åbne, hvor det kan være en person, der har taget fat i dørhåndtaget for at åbne den på den anden side, men så lige blev opholdt af en samtale og holder døren igen uden at tænke over det.

Eller også er det nogle børn, der gerne vil drille dig, hvor de holder på døren, så du ikke kan åbne det, og så håber de netop på, at du vil prøve at brase ind, netop som de giver slip på døren, så det ender i et rent spektakel.

Derfor gjorde du klogt i ikke at forsøge at brase døren ned af begge årsager, for det kunne være endt grueligt galt.

Man skal altid tage den med ro, og så må man prøve at fortælle dem på den anden side, at man gerne vil igennem, hvis de kan høre en.

Flere Nyheder