Derfor skal du vælge 5.11 Tactical til hiking

17 februar 2021
Sara Mortensen

Hvis du skal afsted på en hike tur, så er det vigtigt, at du har den rette påklædning. Der findes meget outdoor tøj på markedet i dag fra mange forskellige brands. Hvis du vil være sikker på, at tøjet skal være den mindste bekymring på turen, så skal du overveje tøj fra mærket, 5.11 Tactical. 

5.11 Tactical er et amerikansk brand, som i mange år har skabt funktionelt tøj til både militært brug, men også til det aktive udeliv. Mange outdoorentusiaster kan i dag spottes iklædt 5.11 Tactical tøj og det har i den grad taget sin plads i det danske marked. 

Mærket blev startet af en amerikansk bjergbestiger, som fandt ud af, at hans daværende bukser slet ikke levede op til det, som et par gode klatrebukser skal kunne. Derfor valgte han at skabe nye bukser under navnet “5.11”. Bukserne er særligt udviklet til den aktive livsstil. 

Slip for at bekymre dig om dit tøj på din næste hike

Når man hiker, så vil man gerne undgå at skulle bekymre sig om en masse støj. Derfor skal man som det første investere i god påklædning, så dette bliver den mindste bekymring på turen. Man får en meget bedre oplevelse, hvis man kun skal koncentrere sig om at hike. 

5.11 Tactical tøjet er både funktionelt, praktisk og behageligt. Du kan klæde dig fra top til tå i tøj og sko fra 5.11 Tactical lige her: https://xtragrej.dk/shop/119-511-tactical/Deres tøj er designet til at du både kan bevæge dig fleksibelt og stadig holde dig varm og tør. Tøjet er både vind- og vandafvisende, så du ikke skal gå på kompromis med vejret – hvilket aldrig helt er til at regne med her i Danmark. 

Vil du også gerne have at kvalitet, design og pris går op i en højere enhed?

Der findes enormt meget outdoor tøj på markedet i dag. Det kan derfor også være noget af en jungle at finde rundt i, når man skal købe nyt tøj til det aktive liv. 

Ofte kan man finde noget tøj, hvor man bliver nødt til at gå på kompromis med enten design, kvalitet eller pris, hvis det hele skal passe sammen. Med tøj fra 5.11 Tactical behøver du ikke at gå på kompromis med noget. Du får lækkert tøj til udelivet, lavet i de bedste materialer, udviklet i fede designs og til nogle overkommelige og fair priser! 

Flere Nyheder