Det hemmelige trick til at komme igennem din træning

10 marts 2020
Camilla Skøtt
Det hemmelige trick til at komme igennem din træning

Det kan være svært – ja, nogle gange nærmest umuligt – at holde motivationen ved lige i træningslokalet, men med dette trick bliver det noget nemmere. Det lover vi.

Kender du følelsen af at stå nede i træningscenteret og alligevel ikke helt orke at gennemføre? Eller følelsen af kedsomhed allerede halvvejs igennem træningen? Det kan være svært at holde motivationen ved lige, men det er nødvendigt, hvis du vil vedligeholde din krop bedst muligt.

Mange tyer til musik, mens træningen står på, men med tiden bliver det lidt ensformigt. Kan du nikke genkendende til den tanke, så er dette trick måske lige præcis dét, der skal til for at give dig et ekstra kick: Lydbøger.

Lydbøger har mange fordele

Sammenlignet med at lytte til musik under din træning, er der mange fordele ved lydbøger. Først og fremmest får du følelsen af at gøre to ting på én gang; du træner OG du får læst (eller lyttet, vel sagtens) et kapitel eller to af din bog.

Denne artikel fra Sportsbase påpeger desuden følgende fordele:

– Det er let at komme i gang med nye bøger – også selvom du ikke er en læsehest.

– Du får god underholdning, mens du træner.

– Du kan lukke den omkringværende støj ude.

Der findes flere forskellige sider og apps, der tilbyder lydbøger på abonnement, men inden du melder dig ind et sted, kan du med fordel undersøge, om du kan finde den slags bøger, du helst vil læse. Måske er du til romantiske komedier frem for nervepirrende krimier, eller måske er du typen, der nyder at lytte til faglitteratur? Uanset hvad findes der et sted for dig – du skal bare vælge det rette.

Ifølge artiklen skulle lydbølgerne ikke bare gøre det nemmere at komme igennem din træning, det skulle nærmest gøre det hårde arbejde til en leg – og hvis det er sandt, er det da bare med at komme i gang.

Tjek også disse sider:

https://sportsbase.dk/
https://sportsglæde.dk/
https://sport-tips.dk/
https://sports-bloggen.dk/
https://sports-nyt.dk/
https://SportOgIdræt.dk/
https://Idrætsbloggen.dk/
https://SportOgUdstyr.dk/
https://SportOgGrej.dk/
https://sportsopdateringer.dk/
https://boldbloggen.dk/
https://vielskersport.dk/

Flere nyheder