En reparation og udskiftning af bilruder kan gøres på flere biler samtidig

17 marts 2021
Anders Lundtang Hansen

Du står og beskuer din egen bil og synes, at den godt kunne trænge til at få udskiftet den ene rude i sig.

Den er måske medtaget af nogle mindre stenslag, og den har fået noget indgroet snavs på sig, fuglelorte og insektklatter, der efterhånden har sat sig så hårdt fast, at det ikke kan fjernes fuldstændigt.

Du var desværre for doven til at gøre noget ved det, og du mente, at du bare kunne sprøjte med noget sprinklervæske under nogle køreture, og så ville det værste gå væk.

Men du opdagede så også de små slag fra sten, som du havde underkendt, og nu er de blevet større at se på, så det er et spørgsmål tid, før det udvikler sig til revner på ruden.

Desuden frygter du, at det kan medføre, at du ikke kan kigge godt nok ud gennem ruden, så myndighederne kommer efter dig.

Men der er vist mere galt end bare med den ene rude.

Få udskiftet ruder på flere biler på samme tid 

Du kommer til at tænke på, at det måske kommer til at se ud, som når man udskifter en del af karosseriet på bilen, og du ikke har den lakeret i samme farve som resten af bilen, så det ligner Frankensteins monster, der kører rundt på gaderne.

Så du kan lige så vel godt vælge at få alle ruderne i bilen udskiftet med det samme, for de er også lidt medtaget af vind, vejr, slitage og videre. Dem har du nemlig heller ikke taget dig så kærligt af.

Men nu er gejsten kommet over dig, så du ser på de andre biler, I har i familien, og overvejer, om de ikke alle sammen skal have udskiftet deres ruder?

Måske er der rabat at hente på den måde! 

Det er da værd at undersøge på bilrude.repair.

Flere Nyheder