Få den perfekte tein med den bedste beautyblender

20 april 2020
Astrid Pedersen
Få den perfekte tein med den bedste beautyblender

Har du sværtved at fordele din foundation jævnt i ansigtet ved brug af fingre eller pensel? Føler du altid at resultatet bliver ujævnt – og at din foundation eller make up creme sidder fordelt i klumper? Så kan det være, at du i stedet skal forsøge dig med en beautyblender.

Hvad er en beautyblender?

En beautyblender er et hjælpemiddel til at opnå bedre resultater af din make up. Den smarte dråbe formede beautyblender er en slags svamp fremstillet i et materiale som ikke indeholder latex eller andre allergener. Den originale beautyblender udmærker sig desuden derved, at den ikke har kanter, og dermed sikrer et perfekt finish.

beautyblender har vundet priser for såvel design som funktionalitet, og er et uundværligt redskab i en hver kosmetologs, make up artists eller stylists værktøjskasse. Den runde, bløde form gør det muligt at lægge make up og foundation i hele ansigtet – også på steder hvor det ellers er svært at komme til med en normal make up svamp. Og så er en beautyblender nem at rengøre.

Hvordan bruges en beautyblender?

Når du bruger en beautyblender, er du garanteret et smukt, naturligt og ensartet resultat – og samtidig få det optimale ud af din foundation. Din beautyblender skal fugtes med lidt vand og dernæst klemmes, så den er fugtig – ikke våd. Her efter kan du duppe make up på. Svampens form vil gøre, at din make up fordeler sig jævnt på huden, og fugten i din beautyblender vil hjælpe huden til at opsuge make uppen.

Hvor kan jeg finde den bedste beautyblender?

Før du køber en beautyblender, er det en god idé at læse lidt mere om dens anvendelse og fordele. Det kan du på hair-blog.dk. Hair-blog.dk er en blog, hvor du kan finde eksperternes tips og vejledning omkring alle skønheds relaterede emner – læs mere på hair-blog.dk.

Flere Nyheder