Få professionel service på dit lokale autoværksted

13 januar 2020
Astrid Pedersen
Få professionel service på dit lokale autoværksted

Har du som bosiddende i Viborg netop anskaffet dig en bil, eller er du for nylig flyttet til Viborg? Så er det en rigtig god idé at finde et autoværksted nær din bopæl, således at du ikke skal fragte dig selv og din bil så langt, når denne har pådraget sig en skade eller skal til service.

Hvad skal et autoværksted kunne?

Når du står for at skulle vælge det autoværksted, som skal servicere din bil og reparere eventuelle småskader i fremtiden, bør du se dig godt for. Du bør som minimum forvente af dit autoværksted, at det er muligt at få de mest basale services udført. Disse tæller for ekempel antirust behandling og undervogns behandling, som skal beskytte din bils metalliske dele imod rust og korrosion, og dermed forlænge bilens levetid.

Blandt standard services, som et godt autoværksted bør tilbyde, finder vi også diverse målinger. På et autoværksted skal du kunne få målt og rettet bilens dækstilling og eventuelt rat slør. Samtidig bør du forvente at kunne få dæk skift hvert forår og efterår, når der skal skiftes fra sommer dæk til vinter dæk og omvendt. Og så bør dit autoværksted tilbyde dig en lånebil, hvis din bil skal tilbringe flere dage på værkstedet.

Hvor finder jeg det bedste autoværksted i Viborg?

Er du og din bil bosiddende i Viborg, kan du eventuelt kontakte Steffenauer Auto med henblik på en service aftale. Når du vælger at lade Steffenauer Auto varetage service og reparation af din bil, får du en gedigen og kundevendt service, som tager hensyn til dine ønsker og til din bils behov.

Alle bilmærker, modeller og årgange serviceres hos Steffenauer Auto – det velrenommerede og ansete bilværksted i Viborg har autorisation til at stemple i bilens service bog, og dermed forlænge fabriks garantien, såfremt din bil er af nyere dato.

Læs mere på steffenauerauto.dk

Flere nyheder