Få renset dine gamle fliser

17 marts 2020
Lotte Hindsberg
Få renset dine gamle fliser

Sommeren nærmer sig og det betyder at vi igen begynder og opholde os ude mere og mere og sidde på terrassen. Det er så her at man også begynder at kigge på ens fliser og se at de trænger til at blive renset. Det er ikke svært selv at rense sine fliser men det kræver godt med knofedt. Du kan rense dem ved at smide sand ud på fliserne og så rense fliserne ved hjælp af en hård børste. Fordelen ved dette er at du samtidig får fyldt revnerne op med nyt sand og dermed mindsker ukrudtet. Det er et hård arbejde men det virker. Hvis du ikke har tiden eller lysten til at rense dem selv, kan du søge på fliserens i Næstved og få en person ud og rense fliserne.

Få renset dine fliser

Hvis du vælger at få renset dine fliser ved hjælp af højtrykspuling, er det vigtigt at du sikre dig at de ikke bliver højtrykspulet forkert. Hvis dine fliser bliver bliver spulet forkert, kan det fjerne den øverste del af flisen og det vil betyde, at de bliver mere ru og så er det nemmere for grønne alger og flisepest at sætte sig fast igen. Sørg også for at det er en miljøbevidst fliserenser, der renser dine fliser, så du ikke ender med at få sæberester ned i din jord og dermed forurener din jord og omgivelser.

Når dine fliser er renset, så brug tid på at give den en omgang flisebelægning, så det i fremtiden bliver nemmere at rense dem, samt at grønne alger og flisepest har svære ved at sætte sig fast i fliserne igen.

Hvis nogle af fliserne er slemt tilredt af flisepest og ikke rigtig kan blive pæne, kan du undersøge om det er muligt at vende flisen og bruge den anden side i stedet.

Flere Nyheder