Få tækket dit tag professionelt

Fundamentet på et hus er lige meget, hvis taget blæser af. Det har de erfaret ude ved vestkysten, hvor det gode og holdbare håndværk er vigtigt for mere end bare tidsmæssig holdbarhed. Et stråtag er en flot og charmende tag til et hvert hus, men der kræver som så meget andet pleje og engang imellem en opfrisker. s

Hos Ulfborg Tækkefirma ApS får du personlig og professionel hjælp til dit næste store projekt. De tækker dit stråtag til en utrolig fair pris, så det kan modstå både vejr og vind. Bag firmaet står manden Henrik Jensen, der halvdelen af sit liv har arbejdet med stråtage. Det er den ægte vare, du får hos Ulfborg Tækkefirma ApS, der har slået solide rødder i håndværkertraditionen og stoltheden over samme.

Ulfborg Tækkefirma ApS leverer services som nytækning af stråtage, reparationer af ældre tækninger, mosbehandling af stråtage, brandsikring af stråtage, reparation af mårhuller, nye mønninger og rygninger til stråtage samt diverse mureropgaver. Ulfborg Tækkefirma ApS leverer altså alsidig service, men alt sammen inden for den samme branche, hvilket betyder en stor og professionel viden om præcis, hvad der skal til for at vedligeholde eller tække et stråtag, så du kan være tilfreds mange år endnu.

Ulfborg Tækkefirma ApS har hjemme i Ulfborg i Nordvestjylland, men tækker tage i hele Jylland. Uanset hvor du befinder dig i Jylland har du en tækkemand i Blåvand. På deres hjemmeside finder du en komplet liste over deres forskellige services og kompetencer. Du kan se et stort galleri med fra referencer og tidligere opgaver. De har åbent alle ugens hverdage fra klokken 7.30-16.30, så det er bare om at gribe telefonen eller mailudbakken og tage kontakt, så du snarest muligt kan stå med et nyt eller så godt som nyt stråtag.

Derudover arbejder Ulfborg Tækkefirma ApS under Byg Garanti, der er en del af Dansk Byggeri, hvilket er din garanti for både kvalitet og for gode forhold.