Find din lokale vognmand i Aalborg

17 marts 2020
Astrid Pedersen
Find din lokale vognmand i Aalborg

Mangler du en vognmand i Nordjylland? Så kan du med fordel tjekke Aalborg Vognmandsforretning A/S.

Hvem er Aalborg Vognmandsforretning A/S?

Aalborg Vognmandsforretning A/S er en vognmandsforretning med base i det nordjyske. Aalborg Vognmandsforretning A/S leverer solide og pålidelige løsninger relateret til såvel transport som til entreprenør sektoren. Med cirka 120 medarbejdere hører Aalborg Vognmandsforretning A/S til i den mere omfattende ende af vognmands spektret, og kan tilbyde kunder med såvel større som mindre opgaver den bedste assistance.

Aalborg Vognmandsforretning A/S er en vognmandsforretning med historie. Virksomheden blev stiftet i 1929, hvor transporten foregik ved hjælp af hestetrukne køretøjer. Aalborg Vognmandsforretning A/S var den gang tre forskellige virksomheder – Nielsen & Klitgaard A/S, Hvorupgaard Transport A/S og I. K. Rask Lund A/S. Den nuværende store virksomhed blev til i 2012, hvor disse tre velrenommerede og velfungerende vognmandsforretninger fusionerede til og derved samlede deres specifikke kerne kompetencer under eet fælles navn.

Samtidig blev driften effektiviseret, idet de enkelte virksomheder nu kunne levere en samlet koordineret indsats. Den senere fusion med vognmandsforretningen Niels Pedersen & Sønner A/S i 2017 betød blot en yderligere konsolidering, hvilket har medført at Aalborg Vognmandsforretning A/S i dag er blandt de stærkeste spillere på markedet for logistik, transport, fragt og spedition.

Hvad kan Aalborg Vognmandsforretning A/S tilbyde mig og min virksomhed?

Aalborg Vognmandsforretning A/S tilbyder en bred vifte af transport og logistik ydelser – enten på ad hoc basis eller som en del af et kontinuerligt kunde samarbejde. Hos Aalborg Vognmandsforretning A/S kan du således altid få skræddersyet din løsning, så at den passer til dine og til din virksomheds behov. Uanset om du har brug for fragt og transport, krankørsel, container service, liftkørsel eller snerydning, kan Aalborg Vognmandsforretning A/S hjælpe dig.

Læs mere om Aalborg Vognmandsforretning A/S’ ydelser, og kontakt Aalborg Vognmandsforretning A/S, på hjemmesiden

Flere nyheder