Find dit forbrugslån online

19 januar 2020
Astrid Pedersen
Find dit forbrugslån online

Selv om du til daglig har en sund økonomi, er det ingen garanti for, at læsset ikke kan tippe over i ny og næ. Én ulykke kommer sjældent alene, lyder et kendt mundheld. Dette gælder i sagens natur også for hændelser, som medfører uforudsete udgifter. Næsten ligegyldig hvor godt du har garderet dig med opsparing og et stramt budget, er der ikke meget at stille op, hvis disse hændelser indtræffer nærmest oven i hinanden. Og nogle måneder er bare værre end andre.

For eksempel er januar, som følger lige i hælene på december – årets notorisk dyreste måned – ret slem. Det er her, forsikrings selskabet, pensions ordningen og andre abonnements baserede services skal have deres penge. Og står du så pludselig i en situation, hvor en af dine tænder flækker eller en fyldning ryger ud, bilens motor står af og køleskabet drager sit sidste suk på én og samme tid, kan det godt være op ad bakke, når det handler om at dække samtlige udgifter.

Tag et online lån hos Ikano Bank og få styr på sagerne

I stedet for at skulle beslutte hvorvidt det skal være tanden, bilen eller køleskabet, som får lov at vente til der går penge ind ved næste lønnings dag, kan du vælge at dække samtlige udgifter på én gang ved hjælp af et forbrugslån hos Ikano Bank.

Ikano Bank er godkendt som låneudbyder af Finanstilsynet, hvilket betyder, at du får 100% gennemsigtighed og overskuelighed i låne processen. På den måde kan du tilpasse låne beløbet til dit behov, og afdragene til dit budget. Du kan således sikre, at størrelsen på dine afdrag har deres plads i budgettet, så du kan betale dem i det aftalte tempo.

Find et Ikano Bank lån, som passer til dine behov, ved hjælp af den smarte låneberegner på ikanobank.dk

Flere nyheder