Gode tips til at gå på jagt efter den gode kunst

10 marts 2020
Anders Lundtang Hansen
Gode tips til at gå på jagt efter den gode kunst

Hvis du er en ægte samler af god kunst, og det kan jo komme i mange størrelser og i forskellige beløb, så gør man jo sit for at kunne fuldende ens samling, hvis man går efter noget, der har et begrænset antal i sin samling, eller man higer efter den kunstner, der laver kunst, så man kan få del i det.

Og så kræver det et godt netværk over hele verden og en god, tung pengepung, hvis man skal have fat i sjældenhederne og kunne betale for dem.

Men mindre kan også gøre det, hvis man samler på noget kunst, der måske ikke fylder så meget, eller som i relativ sammenhæng ikke koster så meget – faktisk man menigmand gøre dette med nogle meget simple tricks.

Og de fleste kan udføres hjemmefra – så det er bare med at komme i gang, hvis du er en ægte samler, hvor det plager dig, at der er huller i samlingen, eller du vil være først og blære dig med en fuldendt samling eller have det nyeste af det nyeste kunst.

Du kan nemlig komme langt med de søgemuligheder, som det moderne internet givet, hvor der ikke bare er kommet større udvalg og muligheder for at sætte ting til salg og kommunikere med folk over hele verden med samme interesse – det går også hurtigere end nogensinde før.

Du skal dog lære at søge korrekt på nettet, og det er her, man får delt fårene fra bukkene, hvilket du hurtigt kan mestre ved at læse en del om søgeteknik på nettet.

Dernæst skal du fokusere på de hjemmesider, der lader til at blive opdateret bedst muligt og har det bredeste udbud – hvis du er den sande feinschmecker, så betyder prisen i denne sammenhæng ikke noget.

Tjek dig også analogt via trykte aviser, magasiner med videre. Det kan være her, de skjulte juveler gemmer sig.

Tjek også disse sider:

https://vielskerkunst.dk/
https://KunstForLivet.dk/
https://AltOmKunst.dk/
https://HvadKunst.dk/
https://ErDetKunst.dk/
https://BedsteKunst.dk/
https://NyesteKunst.dk/
https://GammeltKunst.dk/
https://kunst-kultur.dk/
https://Fresko.dk/
https://kunzt.dk/
https://kunstinspiration.dk/

Flere nyheder