Her finder du den bedste tømrer i Holbæk

13 januar 2020
Anne-Mette Hansen
Her finder du den bedste tømrer i Holbæk

Drømmer du om at renovere din bolig? Skal der nyt tag på? Vil du have lavet en tilbygning? Eller skal du have udskiftet vinduer og døre? Det er utrolig vigtigt for alle, der køber ny bolig eller som renoverer deres gamle bolig at finde en dygtig håndværker, som er til at stole på. Det drejer sig både om, at tømreren udfører kvalitetsarbejde, men også om at deadlines bliver overholdt.

Leder du efter en pålidelig tømrer i Holbæk? Så skal du læse med her.

Viggo Nielsen og Sønner hjælper dig godt på vej

Tømrerfirmaet her er et familieejet et af slagsen. Det har været i familien siden 1947. Det er derfor et godt sammentømret hold af dygtige folk, som brænder for at hjælpe dig med at renovere eller ombygge din bolig. De har mange værdier, og nogle af de vigtigste er at sørge for, at du altid får udført opgaverne, lige som du ønsker det. Men derudover kan de også godt give professionelle råd med på vejen, hvis du skulle være i tvivl om, hvordan din løsning bedst muligt kan føres ud i livet. 

Få inspiration til at renovere din bolig 

Der er mange måder, hvorpå du kan få din bolig til at se moderne og ny ud – både udvendigt og indvendigt. Indenfor kan du få en tømrer til at hjælpe dig med:

– Opsætning af nyt køkken

– Nyt gulv

Udenfor kan det dreje sig om:

– At få lagt nyt tag

– At få udskiftet vinduer og døre

Og er boligen blevet for lille til dig og din familie? Ja, så kan en tilbygning eller ombygning af din planløsning være en god mulighed. 

Du kan altid kontakte Tømrermester Nielsen og Sønner og få gode råd til, hvordan din renovering eller tilbygning bedst muligt kan løses med f.eks. forskellige typer af materialer. 

Du kan læse meget mere om tømrerfirmaet på deres hjemmeside. 

Flere nyheder