Hvor omfangsrigt er det der tech egentlig?

10 marts 2020
Anders Lundtang Hansen
Hvor omfangsrigt er det der tech egentlig?

At spørge, hvor meget det egentlig dækker over, når man taler om tech, er lidt som at svare på, hvad der findes af film, musik og kunst: det er næsten uendeligt, og der kommer stadig nye ting til.

Man kan dog sige, at film og musik er meget bundet til deres respektive udtryksform, selvom der kan være afstikkere, så derfor er kunst nok det, man kan sammenligne tech mest med, for både kunst og tech kan være mere flygtigt i det.

Som eksempel og en meget grov forklaring kan man sige, at der er hardware, hvilket er de komponenter, som du kan tage at gøre ved, som for eksempel kan være indmaden i en computer; men så er der også software, der her kan sammenlignes med de programmer, der er i en computer.

Derfor er det en meget omfangsrig forklaring at skulle til at begynde at forklare, hvor meget tech der findes i de respektive grupper og undergrupper, for specielt tech er jo noget, vi har brug for i samfundet til at udvikle os, og selvom de andre former som musik og film gør os til mennesker, så er det stadig mest i en underholdningssammenhæng, at vi bruger dem.

Derfor skal man hele tiden være på kanten med udviklingen af tech, hvis man vil gøre sig forhåbninger om at følge med i, hvad der sker på den front – i hvert fald hvis man vil være ekspert eller forgangsperson på det område.

Således har man også folk, der vælger at engagere sig i underområder af denne tech-verden, fordi den netop er så omfangsrig, at man ofte må sande, at man ikke kan nå at blive klog på det hele, hvorfor man må specialisere sig på nogle få eller et enkelt område og så spørge andre kyndige til råds på andre tech-områder, når man får brug for det.

Tjek også disse sider:

https://techglad.dk/
https://netbloggerne.dk/
https://cybernyt.dk/
https://cyberblog.dk/
https://netbloggen.dk/
https://techystuff.dk/
https://itverdenen.dk/
https://teknisk-nyt.dk/
https://tekniske-nyheder.dk/
https://AltTech.dk/
https://TechMonkey.dk/
https://ozan.dk/

Flere nyheder