Lækkert hår med TronTveit hårprodukter

12 juli 2019
Astrid Pedersen
Lækkert hår med TronTveit hårprodukter

TronTveit er et dansk brand, som er stiftet i 2010 af tidligere frisør og nuværende iværksætter Thomas Trontveit. Inden for TronTveits forskellige produkt serier er Attitude hårvoks serien nok den mest kendte for dens stærke hold. Til trods for, at al voks i Attitude serien er vandopløseligt, holder voksen på frisuren i lang tid, og er så til gengæld nem at vaske ud. Især Rock Solid Attitude voks er populær blandt de, der ønsker et særligt stærkt hold.

Økologiske styling produkter til dit hår fra TronTveit

En anden fordel ved de lækre TronTveit produkter er, at det er muligt at finde produkter baseret på økologiske og naturlige ingredienser i serien. TronTveit Organic Attitude er et af disse. Med TronTveit Organic Attitude, som er baseret på 80% organiske ingredienser, får dit hår et mat og støvet look – det er faktisk næsten ikke til at se, at du har voks i dit hår. Og så er voks fra TronTveit Attitude voks serien selvfølgelig 100% fri for parabener og fosfater.

Nyskabende styling med tørshampoo og hårpudder

Hvis du er mere til spray styling til det længere hår, kan du vælge Trontveit Dirty Angel Dry Styling Shampoo. Dette unikke produkt giver dit hår lækker volumen, samtidig med at hårpudderet i sprayen suger fedt fra håret til sig, så håret fremstår rent og nyvasket. Er du blond i toppen, kan du vælge Trontveit Dirty Angel Dry Styling Shampoo med blå eller violette pigmenter, som vedligeholder de kolde nuancer i håret lige som silver shampoo.

Find dine TronTveit hårprodukter online

Hvis du leder efter lækre TronTveit styling og pleje produkter, kan du med fordel besøge hair4all.dk. Her finder du også hår og skæg artikler fra andre kendte brands, her under American Crew, Apothecary87, Barbershop Beard, Bumble & Bumble, Dapper Dan, d:fi, Dr. Dittmar, eco.kid, Gillette, Joico, Kevin Murphy, Moroccanoil, Osmo, Paul Mitchell, Redken, Refectoil, Revlon Professional, TIGI og Tints of Nature hårfarve.

Flere nyheder