Øg effektiviteten med IR teknologi

18 december 2019
Cecilie Mortensen
Øg effektiviteten med IR teknologi

Måske kender du allerede en del til IR teknologi, eller måske er det første gang, du hører om dem. Kort for talt så står IR teknologi for infrarød teknologi. Selvom man ikke tænker over det, så bruges infrarød i flere og flere produktioner i dag. Og det er noget, som virksomheder i den grad får udnyttet. 

Hvis du arbejder med tørringprocesser, så har IR teknologi vist sig særligt effektivt, og så er det samtidig også en mere miljøvenlige metode. Lad os se på hvorfor. Hvis man arbejder med materialer, som skal tørres, så er IR teknologi en glimrende metode, da det giver en hurtigere tørringsperiode sammenlignet med andre metoder. Tørretiden kan forbedres helt op mod 70%-80%. Når man benytter IR teknologi vil samtidig bidrage med en mindre CO2-udledning, samtidig med at det er med til at forbedre din produktion, da tørretiden kan klares væsentligt mere effektivt.

Hvis du ønsker at inddrage IR teknologi i din produktion på en lignende måde, så er der god hjælp at hente hos firmaet Netek. Netek har specialiseret sig i IR systemer, og de arbejder ikke kun med kunder i Danmark, men også globalt. Deres primære produkter er systemer, som benytter gasdrevet IR teknologi. Det er en teknologi som bruges til bl.a. tørring, optøning, opvarmning m.m. af plast materialer. Hvis du tænker, at denne teknologi kunne være relevant at bruge i din virksomhed, som kan du med fordel søge rådgivning hos Netek. Siden 2000 har de hjulpet virksomheder med disse systemer. Du kan derfor føle dig i trygge hænder, når du ønsker at komme i mål med et system hos dem. 

Hvis du ønsker mere information, så kan du med fordel kontakte dem for et uforpligtende tilbud. På den måde kan I få skræddersyet en løsning, som passer til lige netop jeres produktion. 

Flere nyheder