Professionel gulvafhøvling og gulvafslibning i Faxe

29 november 2021
Astrid Pedersen

advertorial

Når et trægulv bliver slidt kan det i mange tilfælde klares med en gulvafslibning. Men ind imellem skal der en gulvafhøvling til.

Hvornår har mit gulv behov for en gulvafhøvling?

En gulvafhøvling er ideel til et gulv som er beskadiget, eksempelvis som følge af oversvømmelse hvor der er trængt væde ind i træets kerne.

Når træværk udsættes for store mængder fugt vil det få en tendens til at svulme op. Herved kan brædder, planker, parketter eller lameller i dit trægulv forskubbe sig i forhold til hverandre. Dette kan medføre buler, ujævnheder og deciderede niveau forskelle i gulvet. Og her er en overfladisk gulvafslibning altså ikke tilstrækkelig hvis problemet skal løses med et flot resultat.

En gulvafhøvling er en temmelig invasiv procedure ved hvilken op til en halv centimeter fjernes fra træværkets overflade ad gangen. Derfor bør du begrænse antallet gulvafhøvlinger, da et gulv kun vil kunne tåle ganske få af disse i løbet af sin levetid. Og samtidig bør du overlade arbejdet med afhøvling af gulve til en erfaren gulvmand med det rette professionelle håndelag og ditto redskaber.

Hvem kan hjælpe mig med en gulvafhøvling i Faxe?

Hvis du har til huse syd for København, nærmere betegnet i Faxe, Køge, Strøby Egede eller nærmeste omegn, kan du med fordel tage kontakt til det velrenommerede gulvfirma Harpixgulv. Hos Harpixgulv kan du altid få et skarpt tilbud på afhøvling og afslibning af gulve i din bolig samt efterbehandling med eksempelvis lud, lak, sæbe, olie eller voks.

Harpixgulv har mange års erfaring med alle former for gulvarbejde i private boliger og vil med sikkerhed kunne hjælpe dig med at få dit skrammede, ridsede eller på anden måde beskadigede trægulv til at stå som ganske nyt. Og det oven i købet til nogle af markedets laveste priser på professionel gulvservice.

Læs mere på Harpixgulv.dk.

Flere Nyheder