Sådan bliver du styrket som leder

17 marts 2020
Cecilie Mortensen
Sådan bliver du styrket som leder

Hvis du arbejder i en stilling, hvor du er leder til daglig, så kan din hverdag måske være fyldt med mange forskellige ting, du skal forholde dig til. Som leder bliver man selv mål og vejet og man har højest sandsynligt mål, man selv skal indfri alene og sammen med ens medarbejdere. Det kan helt naturligt også lægge et pres på egne egne skuldre – og modsat ens medarbejdere, så er det ikke altid, at man kan få sparring m.m. som man har ønske og behov der. Derfor kan det også være ideelt, hvis man investerer i sig selv med lederudvikling. 

Hvornår vælger man lederudvikling?

Hvis man sidder i en stilling, hvor man er leder for første gang, så kan det være, at man finder bestemte områder særligt udfordrende. Det kan være motivation af medarbejdere, konflikter mellem medarbejdere eller måske udfordringer med, at man når de mål, man skal. Det kan også være, at man bliver meget bevidst omkring den ledelsesstil man har – eller måske mangel deraf. Og det er ikke altid, at man ved, hvordan man kan tage næste skridt, så man kan komme videre. Her kan en løsning dog være, at man får personlig lederudvikling – her kan man nemlig få mere afklaring omkring de ting, som fylder i ens arbejdsliv.  

Det kan også være brugbart med lederudvikling, hvis du sidder med lidt for mange bolde i luften. Måske er du begyndt at mærke stress-symptomer eller måske mærker du det i kraft af mindre overskud, dårlig søvn om natten eller måske at din lunte er blevet kortere. Her kan det også være værdifuldt, at man stopper op og investerer i sig selv gennem et udviklingsforløb. På den måde kan der nemlig være hjælp at hente. 

Hvis du desuden interesserer sig for emner, som er erhvervsrelaterede, så kan du med fordel læse med på denne blog: https://b2bnyt.dk/

 

Tjek også disse sider:

https://b2bnyt.dk/
https://erhvervsbloggen.dk/
https://b2bblog.dk/
https://erhvervstips.dk/
https://biztips.dk/
https://ErhvervsManden.dk/
https://AltOmErhvervslivet.dk/
https://erhvervsnews.dk/
https://ErhvervsAgent.dk/
https://DanskErhvervsLiv.dk/
https://bizbiz.dk/
https://ErhvervsBloggeren.dk/

Flere Nyheder