Som vikar i Hjørring kan du trække på både uddannelse og erfaring

08 november 2021
Anders Lundtang Hansen

Det afhænger tit af ens uddannelse, om man er heldig at kunne få et job, der passer lige til den uddannelse, som man har gennemført, om man leder efter ens første job eller måske det sidste.

For det er ikke alle uddannelser, hvor der er lige mange jobtilbud derude, hvorfor der er mange om buddet, og nogle gange kan man slet ikke være sikker på, at det er en fuldtidsstilling.

Derfor ender mange med at arbejde freelance, og det kan man også lidt se som at arbejde som vikar, selvom der gør sig nogle andre ansættelsesforhold gældende her, men det kunne blandt andet være ved at arbejde via et vikarbureau i Hjørring.

Her kan man så være heldig at få noget arbejde, der relaterer sig til ens uddannelse, men hvor der ikke er brug for, at man ansætter en person, så man bare er tilknyttet i den behøvede periode.

Og så kan man også udnytte ens erfaring.

Som vikar i Hjørring bliver man budt mange ting

For det kan jo også være, man har en gammel uddannelse i sækken, som man kan trække veksler på og stadig udnytte lidt, hvor man måske bare skal opdateres lidt.

Eller man har lavet noget frivilligt arbejde, hvor ens kompetencer, som man opbyggede her, også er noget som man kan udnytte via ens vikararbejde.

Og så har man måske også lavet noget arbejde tidligere, som der ikke krævede nogen uddannelse, så man arbejdede ufaglært, men det kan man så også benytte sig af, når man søger arbejde som vikar.

Derfor kan man trække på mange af de kompetencer og den erfaring, som man har, når man vælger at arbejde som vikar.

Det er ikke til at sige, hvad det er for en sti i livet, som dette vil føre med sig, men det bliver i hvert fald spændende.

Flere Nyheder