Spar penge med effektiv opvarmning fra en Panasonic varmepumpe

15 februar 2019
Astrid Pedersen
Spar penge med effektiv opvarmning fra en Panasonic varmepumpe

Er dit hjem opvarmet ved hjælp af et vandbaseret varmefordelingsanlæg (vandradiatorer), og bruger du stadig dit gamle, snart udtjente, fyr som varmekilde? Så kan der være god grund til at tage et ekstra kig på dine udgifter til varme – både til brændstof og til rensning, reparation og vedligeholdelse af fyret. Der er nemlig stor sandsynlighed for, at du betaler mere, end du egentlig burde.

Et gammelt fyr er typisk ikke så effektivt i sin udnyttelse af brændstoffet, som det var dengang det var splinternyt. Priserne på brændstof er også steget, plus at der er kommet ekstra afgifter på. Og hvis du medregner de omkostninger, som er forbundet med rensning og reparation af fyret, løber det pludselig op. Så hvad gør man, hvis man egentlig er glad for sine vandradiatorer og sin vand baserede gulvvarme, men gerne vil spare på den konto?

Luft til vand varmepumper fra Panasonic – det miljøvenlige og energi effektive alternativ til fyret

En oplagt mulighed er at skrotte det gamle fyr, og i stedet installere en luft til vand varmepumpe. En varmepumpe er langt mere effektiv i sin udnyttelse af den tilførte energi end et slidt oliefyr. Derfor er en luft til vand varmepumpe samtidig langt billigere i drift, og tilmed en del mere miljøvenlig, hvorfor der også gives tilskud til installation og montering af varmepumpen. Hvis du er i tvivl om, hvilken varmepumpe, du skal vælge, er det en god idé at holde sig til de kendte brands.

Panasonic er blandt de producenter, som er kendt for deres luft til vand varmepumper i høj kvalitet. Den nyskabende og veldesignede varmepumper fra Panasonic varmer hurtigt og effektiv brugsvand og cirkulations vand op med en langt højere effektivitet end dit gamle fyr.

Du vil opleve større drift sikkerhed og stabilitet med en luft til vand varmepumpe fra Panasonic. Læs mere på https://www.billigventilation.dk/shop/panasonic-luft-vand-varmepumpe-178c1.html 

Flere nyheder