Sund og velsmagende hverdagsmad med måltidskasser

04 februar 2022
Astrid Pedersen

advertorial

Er du træt af at skulle bruge timevis på indkøb og madlavning i hverdagen? Så bør du overveje at bestille en af de lækre måltidskasser fra Kokkens Hverdagsmad, og få den leveret til døren.

Hvor ofte foregår måltidskasser levering?

Når du tegner et abonnement på en måltidskasse vil leveringen som oftest forekomme en gang om ugen. Som regel vil din måltidskasse blive leveret om natten eller tidligt om morgenen.

Bor du i etage ejendom vil du skulle sikre at det fragtfirma, som forestår leverancen, er i besiddelse af en portnøgle. Og bor du i hus kan du få leveret din måltidskasse direkte til hoveddøren.

image

Hvad er der i en måltidskasse?

En måltidskasse vil indeholde alt hvad du skal bruge for at fremstille sund og varieret aftensmad til hele din familie. Du vil i forbindelse med bestilling af ugens måltidskasse kunne vælge om du vil have leveret mad til to, tre eller fire måltider. Det betyder at du får mulighed for at vælge et par dage fra hvis familien ikke er hjemme.

Foruden ingredienser eller råvarer til fremstilling af det valgte antal måltider vil du i din måltidskasse finde et opskrifthæfte. Dette indeholder udførlige anvisninger på hvorledes du tilbereder hvert enkelt måltid. Du vil nemt og hurtigt kunne frembringe velsmagende aftensmad hvis blot du følger opskriften.

I måltidskasser fra Kokkens Hverdagsmad vil meget af tilbehøret være halvfabrikata. Det betyder at eksempelvis saucer, dressinger og dips vil være fremstillet på forhånd. Kødboller, frikadeller, hakkebøffer, karbonader og krebinetter vil ligeledes være formet og vakuumpakket, klar til at komme på panden eller i ovnen.

Du sparer altså tid i køkkenet med måltidskasser fra Kokkens Hverdagsmad. Og du vil med fordel kunne lade ungerne forestå madlavningen – så nemt er det!

Bestil dit abonnement på Kokkens Grønne Kasse eller Kokkens Familiekasse på hjemmesiden kokkenshverdagsmad.dk

Flere Nyheder